Detingut un fugitiu a l’Hospitalet de l’Infant que havia comès un crim i havia estat condemnat a Alemanya a cadena perpètua. La policia espanyola, en col·laboració amb la policia alemanya i la policia local de l’Hospitalet, van detenir l’home, al qual li constava una ordre de detenció europea pel crim, ocorregut en un restaurant. La víctima va morir després de rebre vuit dispars, un dels quals al cor, que li va causar la mort, segons informen fonts policials. L’arrestat duia documentació falsa.

Les investigacions sobre el fugitiu alemany localitzat a l’Hospitalet de l’Infant es remunten al passat 24 d’agost quan la policia espanyola va rebre informació de l’Oficina Federal d’Investigació Criminal de la policia alemanya, demanant la localització i detenció del criminal.

A partir d’empremtes es va detectar la presència de l’individu, que residia a l’Hospitalet amb identitat grega, amb foto inclosa. El crim pel qual se’l busca es remunta a més d’un any enrere, en concret, el 7 d’agost del 2019, quan el detingut va entrar en un restaurant a Alemanya i va propinar vuit dispars contra la víctima. Dels quatre trets que va rebre, un li va travessar el cor i li va causar la mort. Les autoritats alemanyes li van imposar cadena perpètua.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.