Els Bombers de la Generalitat continuen treballant aquest dijous en l’extinció de l’incendi a la zona de Collredó de Tortosa, després que quedés estabilitzat la passada nit. Els Bombers mantenen un dispositiu amb una desena de dotacions terrestres amb unitats GRAE i Equips de Prevenció Activa Forestal (EPAF). A més, està previst que s’enlairi un helicòpter per sobrevolar la zona. Les primeres estimacions apuntaven a una afectació de dues hectàrees. Les 18 persones desallotjades a la zona es preveu que puguin retornar als seus habitatges aquest dijous.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.