L’exregidor de l’Ajuntament de Deltebre Leocadio Ventura ha mort aquesta matinada a l’edat de 82 anys a conseqüència de l’accident de trànsit que va tenir lloc ahir a la carretera TV-340. L’Ajuntament de Deltebre, l’alcalde Lluís Soler i diferents regidors del consistori ha donat les seves condolences a través de les xarxes socials.

Ventura  va ser regidor per CiU i membre de l’equip de govern en el mandat 1999-2003, a més d’empresari, pagès i arrosser. També va estar molt vinculat al mon del futbol. Primer com a jugador de clubs com el CD la Cava, el Camarles, el Jesús i Maria i el Roses, fins que es va retirar amb 43 anys. Després com a fundador, entrenador i president de la UE Deltebre durant 12 temporades. El seu últim mandat va ser l’any passat, abans que l’entitat esportiva desaparegués.

Accident a la TV-340

L’accident on ha perdut la vida Leocadio Ventura va tenir lloc aquest dissabte al migdia, quan, per causes que s’estan investigant, dos vehicles van xocar frontalment al punt quilomètric 4,9 de la carretera TV-340 a Deltebre. A conseqüència de la col·lisió, els conductors van resultar ferits, un greu i un de menys greu, i van ser evacuats a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, on aquesta matinada ha acabat morint Ventura.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 13.07 del migdia, i arran de la incidència, es van activar quatre patrulles de la policia catalana, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van fer tasques d’excarceració de les víctimes, i l’helicòpter medicalitzat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

 

Molta tristesa al conèixer la defunció de l’exregidor Leocadio Ventura, un home entregat i dedicat al nostre municipi….

Geplaatst door Lluís Soler Panisello op Zondag 11 oktober 2020

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.