La Regió Sanitària de Terres de l’Ebre ha comptabilitzat aquest cap de setmana 65 positius confirmats per prova PCR, segons les dades facilitades pel Departament de Salut a través de la web dadescovid.cat/. Els casos confirmats acumulats són ara 1.424, dels quals 1.232 ho han estat a través de proves PCR. El risc de rebrot continua en augment i segons l’últim valor facilitat ja és de 251,63, és a dir 57,5 punts més que divendres. La velocitat de propagació se situa en 2,27, la qual cosa significa que una persona positiva de covid-19 en pot contagiar dues més. El total de defuncions es manté en 65. Les persones contagiades que es troben ingressades a l’hospital en són tres (una menys que dimarts) i a la UCI n’hi ha una.

Els casos de covid-19 augmentaran notablement durant els pròxims dies quan es comptabilitzen els positius detectats en els cribatges massius que Salut ha fet aquest dissabte i diumenge a tots els treballadors de l’escorxador de Padesa a Roquetes. Els resultats de les primeres proves efectuades no són gens positives ja que, segons que ha avançat el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, aproximadament el 50 per cent dels PCR són positius.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.