La secció segona de l’Audiència Provincial de Tarragona jutja aquest dimarts una persona acusada d’un delicte continuat d’abusos sexuals a menors de 16 anys, d’un delicte d’exhibicionisme i d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar. Els fets van ocórrer a la Ràpita entre els anys 2015 i 2016 i l’any 2018.

Segons el fiscal, l’acusat mantenia una relació amb la mare de la víctima, menor d’edat, amb les quals convivia. En diferents ocasions, l’acusat va abusar sexualment de la menor i es va exhibir en diverses ocasions davant d’ella. L’any 2018, en el transcurs d’una discussió amb la mare de la menor, l’acusat va agafar del coll a la menor sense causar-li cap lesió. El fiscal demana 8 anys de presó.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.