Un total de set dotacions terrestres i tres mitjans aeris dels Bombers han treballat en un incendi de vegetació agrícola que s’ha declarat aquest dilluns al terme municipal d’Ascó. Un dels flancs ha arribat a la carena i l’altre ha quedat aturat per un camp d’oliveres, prop de la carretera T-733 que va d’Ascó fins a la Fatarella. Els Bombers han rebut l’avís del foc a les 15.20 hores i a les 16.38 ja s’havia donat per controlat, cosa que ha fet que es retiressin els tres mitjans aeris. En un principi, el foc hauria cremat uns 8.000 m2 de massa forestal i oliveres, segons dades provisionals dels Agents Rurals.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.