El sindicat CCOO convoca els més de 1.000 treballadors dels escorxadors de l’empresa Padesa a una vaga de dos dies, el 13 i 14 d’octubre, per protestar per la impossibilitat de poder signar un conveni sectorial dels escorxadors després que hagi caducat el del 2018.

La vaga, convocada a nivell estatal, respon a la negativa de la patronal a signar un conveni de transició “amb un salari digne”, segons informa CCOO en un comunicat.

El sindicat explica que la patronal del sector s’ha negat a signar un conveni on es demanava “la pujada a un salari raonable i digne tenint en compte que des de fa dos anys els salaris al sector estan congelats i a més les propostes de la patronal són mes lesives per als treballadors”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.