Canal Terres de l’Ebre ha començat aquest dilluns 14 de setembre les seues emissions en HD. La TV líder d’audiència a les Terres de l’Ebre és la primera televisió local del territori que fa el pas a l’Alta definició, i també, una de les primeres de tot Catalunya

Amb aquest canvi, s’aconsegueix una important millora en la qualitat d’imatge i so, i s’equipara amb la resta de cadenes estatals i autonòmiques que ja fa anys emeten amb aquesta definició.

Per sintonitzar Canal Terres de l’Ebre en HD, els telespectadors no hauran de fer res, ja que els televisors intel·ligents Smart TV detectaran el nou senyal i l’aplicaran de forma automàtica. Les que no ho siguin, no podran veure la imatge i caldrà connectar a la televisió un decodificador HD per poder veure Canal Terres de l’Ebre i la resta de canals que emeten en Alta definició.

Canal Terres de l’Ebre ja porta més d’un any treballant en HD i va ser pionera i capdavantera en l’ús d’aquesta tecnologia a la televisió local, adaptant tant la realització com la gravació de programes, reportatges i especials en aquesta qualitat. Ara, per fi, els teleespectadors podran gaudir de la seua programació en aquest format.

La majoria de canals estatals i autonòmics han anat fent el canvi a HD ja que a 1 de gener de 2023 totes les emissions en TDT hauran de ser ja en Alta definició.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.