Aquest dimecres al matí han estat denunciats dos robatoris a Ulldecona comesos en sengles domicilis del nucli urbà, segons que ha informat l’Ajuntament. Els veïns han trucat a la Policia Local a primera hora del matí un cop se n’han adonat que havien estat víctimes d’un robatori la passada nit. La unitat d’investigació dels Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec de la investigació.

Amb aquests dos fets delictius, des del gener de l’any 2020 fins l’actualitat, ja en són 10 els robatoris denunciats al municipi. Per aquest motiu, tant la Policia Local com l’Ajuntament d’Ulldecona estan en permanent contacte amb l’Àrea Bàsica Policial del Montsià (ABP) dels Mossos d’Esquadra per tal d’intensificar la col·laboració entre els dos cossos, reforçar la vigilància i fer tasques de prevenció.

En els darrers mesos s’han produit diverses reunions en les que han participat l’alcaldessa del municipi, Núria Ventura, els regidors del govern municipal, Toni Pascual i Eli Itarte, l’inspector en cap de la Policia Local, Josep Maria Martínez, i els responsables de l’ABP Montsià.

La darrera trobada, que es va produir la setmana passada, va servir per posar damunt la taula els darrers avenços policials pel que fa a la investigació d’aquests fets delictius. Els darrers anys Ulldecona ha estat un dels municipis amb un índex més baix de robatoris d’aquestes característiques, motiu pel qual la preocupació pels fets ocorreguts darrerament és creixent.

L’Ajuntament d’Ulldecona demana a tota la ciutadania que comuniqui a la Policia Local o als Mossos d’Esquadra qualsevol fet sospitòs que hagi pogut observar.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.