El proper dilluns 14 de setembre Avatars Academy iniciarà la seva 12a temporada de tencificació.  Aquest any, els entrenaments, dirigits per Aleix Franch, director esportiu dels Avatars Academy,  es faran en 3 seus: Jesús i Maria i L’Ametlla de Mar (els dilluns) i els dijous a Alcanar.

Aquest dilluns també tindrà lloc la jornada de portes obertes a Jesús i Maria. La primera setmana d’octubre, s’iniciarà la temporada a la seu de l’Ametlla de Mar i a la seu d’Alcanar. Els entrenaments, seguiran totes les normatives i protocols de seguretat per fer les sessions amb les mesures de seguretat.

La filosofia de l’acadèmia són els entrenaments de tecnificació de futbol per a xiquets i xiquetes amb entrenadors titulats i professionals. Es treballa en grups reduïts per afavorir l’aprenentatge de tots els continguts tècnics del futbol amb entrenaments específics.

 

Durant la temporada, Avatars Academy també organitza 3 tornejos de futbol base amb equips professionals i amb un caràcter solidari. Tot per ensenyar als joves jugadors i jugadores els valors de l’esport.  Per acabar la temporada, també es farà el XII CAMPUS INTERNACIONAL DE FUTBOL AVATARS ACADEMY (del 21 al 26 de juny de 2021).