La regió sanitària de les Terres de l’Ebre acumula 10 casos positius més de coronavirus, nou confirmats per PCR i un per altres proves, segons les dades del Departament de Salut actualitzades aquest dimarts al matí. Des de l’inici de la pandèmia, aquesta regió sanitària acumula 806 casos confirmats per PCR i 177 més amb altres proves, en total 983 casos.

El risc de rebrot segueix baixant però es manté alt, situant-se en 110,73 (ahir era de 140,50). La xifra total de morts des de l’1 de març és de 63 persones.

Actualment, hi ha set pacients ingressats als hospitals, dels quals dos són a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.