Els casos sospitosos de coronavirus de Santa Bàrbara i municipis veïns es podran fer les proves PCR al CAP de Santa Bàrbara a partir del setembre, segons ha avançat la Plana Ràdio. El director de l’ABS Amposta, el Dr. Francisco Guardia va informar a l’Ajuntament del retorn d’aquests serveis al centre sanitari del municipi per evitar desplaçaments al CAP d’Amposta.

A més, el doctor va assegurar que el CAP de Santa Bàrbara serà de referència per als usuaris dels municipis veïns: Freginals, la Galera, Godall, i Masdenverge.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.