La regió sanitària de les Terres de l’Ebre ha acumulat dos morts i 37 casos positius més de coronavirus aquest cap de setmana, segons les dades del Departament de Salut. Des de l’inici de la pandèmia, aquesta regió sanitària acumula 797 casos confirmats per PCR i 176 més amb altres proves, en total 973 casos.

El risc de rebrot baixa lleugerament però continua alt, situant-se en 140,50 (ahir era de 160,21). La xifra total de morts des de l’1 de març és de 63 persones.

Actualment, hi ha sis pacients ingressats als hospitals, dels quals quatre són a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.