La regió sanitària de les Terres de l’Ebre suma 10 casos positius més de coronavirus confirmats per PCR, en l’última actualització aquest divendres al matí de les dades al web del Departament de Salut Dadescovid.cat. Des del començament de la pandèmia, aquesta regió sanitària acumula 761 casos confirmats per PCR i 175 més amb altres proves, en total 936 casos. El risc de rebrot és alt i ha baixat lleugerament, situant-se en 220,02 (ahir era de 233,28). La xifra total de morts des de l’1 de març és de 61 persones.

Actualment, hi ha 10 pacients ingressats als hospitals, dels quals quatre són a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.