L’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Futbol ha donat llum verda al pla de competició per la pròxima temporada 2020-2021 proposat per part de la Junta Directiva de l’FCF. Com a principal novetat presentarà subgrups distribuïts per proximitat geogràfica i dues fases de competició a Primera i Segona Catalana, amb l’inici de lliga previst a partir del cap de setmana del 3 i 4 d’octubre, i amb l’aplicació del protocol d’actuació elaborat de forma conjunta amb la Secretaria General de l’Esporti de l’Activitat Física per la represa de l’activitat esportiva a Catalunya.

Els assembleistes ha donat un suport majoritari aquest dijous al projecte per al futbol i futbol sala català presentat pel president Joan Soteras i la seva Junta Directiva. Amb un total de 330 assembleistes, la pista principal de la Ciutat Esportiva de Blanes, a les comarques gironines, ha acollit la reunió anual del futbol i el futbol sala català, sent una de les Assemblees més multitudinàries dels últims anys, i amb àmplies mesures de seguretat sanitàries i distanciament social entre totes les persones.

Tanmateix, el nou pla de competició també donarà resposta davant qualsevol circumstància derivada de la nova situació sanitària. D’aquesta manera, preveu la declaració de temporada nul·la en cas de rebrot durant la primera fase, mentre que si la competició es troba en la segona fase, l’ordre de la classificació determinarà els ascensos i descensos.

En la vessant esportiva, els presidents dels clubs del futbol i futbol sala català han ratificat l’acord de la Junta Directiva de la Federació de resolució de les competicions del curs 2019-2020, amb ascensos i no descensos en les categories amateur, i els ascensos derivats de la cobertura de vacants i no descensos en la base.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.