Josep Caparrós, l’alcalde de Sant Carles de la Ràpita, ha anunciat en un vídeo a les seves xarxes socials que s’ha contagiat de coronavirus, però de moment no té símptomes i es troba bé. Caparrós ha explicat que ja feia uns dies que s’havia confinat de manera preventiva a casa perquè havia tingut contacte amb una persona que havia donat positiu. L’alcalde rapitenc també ha dit que continuarà treballant telemàticament i ha demanat a la població que “extremin les precaucions” per “no exposar-se al virus ni exposar a les persones estimades”. 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.