Agents econòmics i empresarials del Delta de l’Ebre han mostrat aquest dimarts unitat d’acció i han denunciat la inacció total de les administracions, tan del govern català com del govern espanyol, per solucionar els problemes que fa anys que hi ha al territori. Per això, la setmana passada, aquest grup d’empresaris va enviar una carta dirigida al president de la Generalitat, Quim Torra, i a la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera.

Així, reclamen a les diferents administracions la definició i comunicació del pla d’actuació al Delta. Precisament, els empresaris es posicionen al costat de la taula de consens creada al territori, que proposava el dragat de la sorra per recuperar les franges de platja en regressió com a mesura urgent.

A la carta, també han recordat als agents governamentals que “de la nostra activitat en depenen una bona part dels llocs de treball d’una zona en la que hi viuen més de 60.000 persones, majoritàriament en el sector primari i terciari”.

Els agents econòmics del Delta de l’Ebre esperen solucions abans de tornar a patir un temporal com el del passat gener.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.