El periodista i escriptor Víctor Amela farà la presentació de la seva novel·la Ens van robar la joventut aquest dissabte, a les 18.00 hores, a Les Vinyes del Convent, un celler situat a Horta de Sant Joan. L’obra reuneix nombrosos testimonis de joves que van sacrificar la seva joventut per convertir-se en nens soldats de la Guerra Civil. La novel·la també inclou entrevistes a persones d’aquella generació, correspondències i memòries inèdites que es complementen amb un llibre de mapes, bibliografies i un índex onomàstic.

Ens van robar la joventut és una minuciosa investigació que rendeix homenatge a aquests joves anònims. Víctor Amela posa cara a uns joves que van viure de prop el temor d’estar a primera fila de la batalla del Segre i l’Ebre i fixa la memòria també en aquells que van sobreviure a la Guerra Civil espanyola, a més dels enviats a la Segona Guerra Mundial, als camps de concentració nazis i als gulags soviètics

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.