El regidor d’Esquerra Republicana- Més Deltebre, Rafa Flores, ha anunciat que renunciarà a l’acta de regidor per poder dedicar-se plenament a les noves responsabilitats esportives que ha adquirit.  Fa una setmana el fins ara regidor republicà va rebre una oferta per formar part del cos tècnic de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme com assessor principal, oferta que, per raons personals, no ha pogut rebutjar. Per a Flores “la decisió de deixar l’acta, no ha estat gens fàcil, perquè durant aquest any he après moltes coses i he tingut el plaer d’estar envoltat d’un gran equip com és el d’ERC Deltebre.” No obstant, Flores ha manifestat que a nivell professional és una oportunitat única, ja que porta més de 25 anys dedicat al món de l’esport i de l’entrenament. “He pres aquesta decisió perquè liderar aquesta nova responsabilitat esportiva i personal requereix molt de temps i sacrifici. Ara és el moment de deixar pas a gent nova, que s’impliqui amb el projecte d’ERC al 100%”.

Per l’altra part, Rafa Flores ha anunciat que seguirà fent costat al projecte que lidera Joan Alginet com a col·laborador i membre de l’equip. “Seguiré donant recolzament a aquest projecte que fa més d’un any va començar amb ganes i il·lusió. Estaré sempre al costat del meu poble pel que faci falta.”

Finalment, el portaveu d’Esquerra- Més Deltebre, Joan Alginet, ha agraït la seva tasca com a regidor durant tot aquest any. “Hem viscut un any polític molt intens i des d’aquí vull donar les gràcies a Rafa Flores per estar, tot aquest temps, al nostre costat. Ha sigut un plaer rodejar-nos del seu talent i de la seva actitud constructiva, buscant el millor per a Deltebre. Ha estat una sort tenir-lo al nostre costat”. Alginet ha expressat un sentiment agredolç ja que per una banda perd un regidor amb un gran potencial, però que entén que davant d’un repte d’aquestes magnituds, està content que assumeixi responsabilitats esportives de primer nivell que projectaran Deltebre arreu del món.  “Rafa Flores és un gran actiu de Deltebre i el necessitem al nostre costat” ha conclòs” el portaveu republicà.

Els republicans decidiran en els propers dies la persona que substituirà Flores i a finals d’agost reorganitzaran el grup municipal per tal de seguir amb la tasca de primer grup de l’oposició a Deltebre.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.