L’Ajuntament d’Amposta ha resolt la convocatòria del 2019 de les subvencions a la modernització del comerç. S’han atorgat 16.000 euros a 13 establiments diferents, que han fet una inversió total de més de 175.000 euros en la modernització i millora dels seus establiments comercials. Malgrat que hi havia quatre programes, totes les ajudes s’han donat en el programa 1 (afavoriment de la continuïtat dels locals comercials) i programa 2 (arranjament de locals comercials en obres d’adequació d’interiors i/o exteriors). 

L’Ajuntament ja ha obert la convocatòria per al 2020, amb una partida de 30.000 euros. Oberta fins el 30 d’octubre, preveu subvencionar actuacions realitzades des del dia 1 de gener. S’estructura en dos programes. El primer per a l’afavoriment de la continuïtat de locals comercials i en el qual s’atorgaran ajuts del 40% de la inversió justificada fins a un màxim de 2.000 euros per establiment. En aquest programa es poden subvencionar despeses com la renovació i millora tecnològica, inversió en e-comerç, actuacions destinades a la seguretat de l’empresa comercial o la millora en sostenibilitat. Quant al segon programa, està destinat a l’arranjament de locals comercials en obres d’adequació d’interiors i exteriors i es concediran ajuts del trenta per cent de la inversió justificada fins a un màxim de 2.000 euros per establiment. En aquest programa es podran justificar despeses com l’ampliació del local comercial quan suposi annexionar espais o locals contigus o projectes de millora com la supressió de barreres arquitectòniques entre d’altres. 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.