MónNatura Delta de l’Ebre proposa l’experiència Contalles del Delta, una visita teatralitzada on Paquito, un personatge fictici inspirat en gent real de l’entorn, ens parlarà dels habitants, del paisatge i la gastronomia del Delta. Paquito explica d’una forma amena com es vivia al Delta fa cinquanta anys i també les principals característiques del paisatge i les diverses activitats com la pesca, el cultiu de l’arròs i la recol·lecció de sal. Aquestes visites teatralitzades es fan de dimecres a dissabte abans de la posta del sol.

En el context actual de la pandèmia, MónNatura està rebent menys visitants i també ha canviat l’origen del públic que visita el part, ha minvat el turisme internacional.

 

👤 Redactor a L’Ebre Notícies, l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.
⛓ @MontecinoValls a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin.