El Club Deportiu Tortosa ja ha presentat oficialment el nou entrenador, Guillermo Camarero,  i el seu equip tècnic per a la propera temporada. Camarero torna a l’equip tortosí després d’una temporada al Gandesa i amb el repte de l’ascens de l’equip a primera catalana. El nou entrenador ja va estar vinculat a l’equip roig-i-blanc com a jugador i com a tècnic del futbol base i ara torna amb un equip pràcticament nou amb jugadors del territori.

El Club Deportiu Tortosa començarà la pretemporada el dia 19 d’agost de cara a presentar el nou primer equip a l’afició en un partit contra el FC Ascó el dia 29 d’agost. Al setembre, els tortosins començaran els partits amistosos amb una visita al camp del Roquetenc, el Nàstic i el Jesús i Maria. Després començaran la lliga, a principis d’octubre, rebent al Perelló.

Anteriorment, Camarero també va dirigir a la Rapitenca a la Primera Catalana i una temporada abans al Gandesa en la seua primera etapa al club de la Terra Alta. També ha estat tècnic d’equips com el Remolins-Bítem o el Roquetenc.

 

👤 Redactor a L’Ebre Notícies, l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.