JuntsxAmposta ha assegurat, en un comunicat, que “s’han mantingut ferms des de l’inici al costat del govern d’Adam Tomàs en la gestió de l’Ajuntament fent propostes, aprovant modificacions de crèdit i d’altres coses més accessòries, com canvis de noms de plaça per a poder fer una festa”. La formació política també ha declarat que tot i que “internament mostraven preocupació” per algunes coses, “externament eren fidels al govern”. 

Aquest partit polític ha volgut recordar que el 9 de juliol van demanar que s’anul·lessin tots els actes programats durant quinze dies  (en lloc de celebrar la festa major, l’Ajuntament d’Amposta va decidir fer diversos actes al llarg dels mesos d’estiu). JuntsxAmposta ho va considerar oportú “després de veure com creixien els casos a regions veïnes de la Plana de Lleida, que a l’hora venien des de tres comarques de l’Aragó i el brot del Perelló”. La formació política assegura que en aquell moment se’ls “va titllar de partidistes i de voler aprofitar la crisi del Covid políticament”, acusació que neguen rotundament.

JuntsxAmposta convida a la ciutadania a “revisar en perspectiva la cronologia dels fets i de l’augment i virulència del rebrot d’Amposta, el relaxament i el no parar de fer activitats no essencials, no tots els contagis són totalment atribuïbles als entorns familiars, ni a una “mala praxis” de la ciutadania. Només cal veure que alguns casos o possibles casos han estat des de l’hospital, d’altres al propi Ajuntament i en actes organitzats pel mateix consistori”.

El partit ampostí ha criticat la “poca informació” i la “falta transparència”. A més han exigit l’anul·lació d’actes fins que “no baixi el rebrot”. 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.