La Guàrdia Civil ha desmantellat una plantació de marihuana amb més de 800 plantes que es trobava oculta en una parcel·la prop del barranc de Caramella, al terme municipal de Roquetes. en l’operatiu els agents han detingut les tres persones encarregades de la plantació per un presumpte delicte de tràfic de drogues (cultiu i elaboració de marihuana). Es tracta de tres ciutadans albanesos, en situació irregular, que han passat a disposició del Jutjat de Tortosa.

La investigació va començar a principis de juliol, quan efectius de Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) de la Guàrdia Civil, van detectar una canalització il·legal d’aigua que abastia un hort que s’havia establert en una zona rural allunyada del nucli urbà de Roquetes. En inspeccionar la zona, els agents van descobrir la plantació de marihuana que es trobava camuflada amb darrere una tanca.

Després de sol·licitar el suport de la Guàrdia Civil de Tortosa es va procedir a la identificació de tres persones que es trobaven en aquesta parcel·la, que van col·laborar amb els agents tot facilitant l’accés a l’habitatge i al terreny on es trobava la plantació. A l’interior de la casa, en una habitació, es van trobar 100 plantes de marihuana assecant-se i 20 quilos de cabdells de la mateixa substància, a l’exterior es van localitzar nombrosos testos amb plantes de marihuana, així com elements, eines i fertilitzants destinats al seu cultiu.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.