L’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre (AECE) ha fet una crida als ajuntaments de les Terres de l’Ebre a incorporar-se la l’Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública (AMEP). Aquesta associació, recentment constituïda, té com a principals objectius impulsar la titularitat, la propietat i la gestió pública de les xarxes de distribució elèctrica i desenvolupar accions per promoure una transició energètica cap a un model més just, democràtic i sostenible.

A la regió de l’Ebre, només l’Ajuntament d’Amposta, que n’és sòcia-fundadora, hi forma part. L’AECE ha felicitat publicament la Corporació municipal ampostina “per l’acte de responsabilitat que ha realitzat envers aquest tema” i ha invitat la resta d’ajuntaments “a fer un pas endavant” i adherir-se a l’AMEP amb el compromís de treballar-hi, “ja que actualment la transició energètica s’està plantejant a escala global i és de vital necessitat a l’hora d’obtenir importants beneficis a nivell empresarial”, explica l’associació d’empresaris en un comunicat fet públic.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.