Un incendi originat probablement per una crema de matolls ha cremat aquest dimecres a la tarda un total de tres hectàrees d’un camp d’oliveres amb molta vegetació situat al costat del barranc de l’Estany, a l’Ametlla de Mar. En les tasques d’extinció han participat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han rebut l’avís a les 18.25 hores, un helicòpter i dos hidroavions. El foc va quedar totalment apagat al voltant de les vuit del vespre. Els agents rurals ha obert una investigació per determinar les causes del foc.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.