El Departament de Salut de la Generalitat ha comptabilitzat 9 nous positius de coronavirus a les Terres de l’Ebre en el balanç corresponent al 15 de juliol, que s’ha fet públic aquest dijous. Ara el nombre total de contagiats a les Terres de l’Ebre des que es va iniciar la pandèmia és de 392 persones.

El repunt de positius des de l’inici de la fase de represa (19 de juny) és notable i ja ascendeix a un total de 57 persones a les Terres de l’Ebre.

A Tortosa s’ha confirmat un nou brot de covid-19 a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús amb un total de quatre persones contagiades, una de les quals un metge del centre.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.