Ubaldo, l’alter ego d’Andreu G. Serra presentarà aquest dijous, 16 de juliol, el seu nou disc Casa, editat per Urpa i musell, segell de la coneguda botiga de discos barcelonina Discos Paradiso. Serà el primer concert de presentació del disc que just acaba de sortir a la llum i ho farà en un doble concert organitzat per Lo Pati – Centre d’Art Terres de l’Ebre a la plaça del mateix centre d’art en què també participarà Negro, pseudònim de Fernando Junquera Ruiz, un saragossà resident a València que s’ha fet un lloc important dins de l’escena underground de la península Ibèrica i que ha estat un dels referents musicals d’Ubaldo. El concert començarà a les 22.00 hores.

Casa és el tercer treball discogràfic en solitari d’Ubaldo, qui entre altres projectes musicals també ha format part de la proposta ebrenca multidisciplinària Ensemble Topogràfic. El seu nou treball representa un canvi amb els anteriors, on la guitarra era l’eix central de les composicions mentre que en el nou disc cedeix protagonisme a instruments com el saxo, el clarinet i la flauta travessera, entre altres. El resultat és una música plena de sons atmosfèrics i folk d’avantguarda que generen composicions a la recerca de l’essència i la coneixença d’un mateix.

Tot i que tots dos músics tocaran per separat està previst que facin alguna improvisació conjunta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.