L’escultura de la Mare de Déu de la Cinta que corona el cim de Caro, a Roquetes, ha estat víctima del vandalisme. A cops de pedra, una o diverses persones que no han estat identificades, han trencat la corona de la Verge i altres parts de l’escultura col·locada dins de la fornícula del monoòlit.

Els fets han provocat una gran indignació i més tenint en compte que aquesta escultura, obra dels germans Aixendri, havia estat recentment restaurada per encàrrec de la Reial Arxiconfraria de la Cinta.

L’Ajuntament de Roquetes, al terme municipal del qual es troba aquest monument, ha denunciat i condemant els fets.

Aquest monòlit va ser inaugurat el 25 de setembre de 1955 amb una imatge provisional de la Mare de Déu que posteriorment, un any més tard, va ser substituïda per l’escultura que ara ha estat danyada. El projecte va ser promogut per la secció de Tortosa de la Unió Excursionista de Catalunya.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.