El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha obert la convocatòria 2020 per a subvencions a entitats amb càrrec al 0,7% de l’IRPF. El pressupost d’enguany és de 31,5 milions d’euros i es destinarà tant a projectes, activitats i equipaments com a inversions d’obres de les entitats. En concret, la convocatòria es destina a activitats de projectes i a adquisició d’equipaments d’àmbits com el foment de la igualtat de gènere, garanties de drets i no-discriminació, protecció social, infància i adolescència, famílies, joventut i poble gitano. El període de sol·licituds és de 20 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria, que es va produir el passat divendres.

Les entitats beneficiàries treballen en l’atenció de persones víctimes de discriminacions o de violència masclista, amb discapacitat o dependència, amb VIH/Sida, trastorns mentals, addiccions, sense llar, persones recluses i famílies, infants i joves en situació de vulnerabilitat, entre altres situacions. També donen suport a la inserció sociolaboral, així com a cuidadors de persones amb discapacitat o dependència, i van des d’accions d’urgència fins a les de prevenció, passant per l’acompanyament i el suport.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.