L’Ajuntament de Tortosa ha iniciat les obres de millora de la vorera situada al carrer Castelló, a Ferreries, en el tram comprès entre l’avinguda Catalunya i el carrer de Pere d’Alberni. Els treballs consisteixen en la substitució de les vorades així com la renovació del paviment a tota la vorera en el tram comprès de l’actuació. La previsió és que els treballs queden finalitzats en pocs dies.

Aquesta execució s’uneix a una altra que s’ha dut a terme al carrer Barcelona, a la raval de Sant Llàtzer, entre el barranc i la plaça del Tortosí Absent. En aquest cas l’obra també ha servit per eixamplar les dimensions de la vorera per facilitar el pas de les persones així com per eliminar les barreres arquitectòniques existents pel canvi de nivell del carrer.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.