La crisi del sector cultural en general i de les orquestres en particular com a conseqüència de la suspensió de les festes majors del territori obre la portada de l’edició en paper número 939 del Setmanari L’EBRE, que també fa balanç del degoteig de casos de Covid-19 confirmats amb PCR, inclosos dos brots amb set positius de moment, i destaca com a imatge l’aparell pioner que servirà per a agafar mostres concentrades de les aigües residuals de Tortosa a la recerca de restes del virus.

També es destaca a la portada que el Parc Natural del Delta ha tornat a detectar, dos anys després, la petjada de la granota toro. S’ha trobat un exemplar adult mort i han donat positiu dos mostres d’ADN ambiental.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.