Els Mossos d’Esquadra han denunciat una empresa de la Ràpita que es dedicava realitzar transport marítim de persones sense disposar del permís corresponent i amb mancances de seguretat. Agents de la Unitat Regional de Medi Ambient van inspeccionar el passat dia 4 de juliol una embarcació que realitzava un recorregut  des d’un embarcador no autoritzat fins una guingueta ubicada a sobre d’un viver de musclos de la badia dels Alfacs.

En el transcurs de la inspecció els agents van comprovar que l’embarcació, d’uns 6 metres d’eslora,  no presentava el certificat de navegabilitat, ni l’assegurança de responsabilitat civil i tampoc disposava d’armilles salvavides. També es va constatar que la persona que patronejava el vaixell no disposava de cap tipus de contracte laboral amb l’empresa propietària del negoci.

Totes aquestes irregularitats van ser denunciades pels agents i posades en coneixement dels organismes competents en aquest àmbit com són Capitania Marítima i Ports de la Generalitat de Catalunya.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.