L’Ajuntament de Deltebre realitza una campanya de conscienciació per evitar l’excés de velocitat als carrers del nucli urbà i els sorolls molestos que causen les motocicletes. Durant l’últim mes s’han inspeccionat més de 650 vehicles, dels quals se n’han sancionat una cinquantena ja sigui per l’excés de velocitat o bé per superar els nivells de soroll permesos.

Des de fa dos anys, la Policia Local disposa d’un radar pedagògic que s’habilita de manera temporal en diferents zones del municipi amb l’objectiu de conscienciar a la ciutadania de circular dins del marc de la velocitat regulada. El tinent d’alcaldia de #DeltebreTerritori, Francisco Castro, ha explicat que “la bona convivència sorgeix de la voluntat i de la iniciativa de tots i totes les veïnes del municipi”.

Castro ha afegit que “som conscients de la molèstia que suposa la contaminació acústica i per aquest motiu seguirem duent a terme aquesta campanya de manera habitual, així com també efectuarem controls de velocitat per tal que els vehicles no superin els límits permesos i no posin en perill la seguretat de les persones”.

Segons l’Ajuntament, la incorporació de cinc nous agents de Policia Local per a la temporada d’estiu permetrà reforçar els controls, la millora de la seguretat i la mobilitat, i també el treball de conscienciació per evitar la propagació de la pandèmia.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.