L’Ajuntament de Roquetes ha llançat una campanya amb l’objectiu d’atreure habitants que vulguin fixar la seva residència al municipi aprofitant les possibilitats que dona el teletreball i la qualitat de vida que ofereix el municipi. El principal eix de la campanya és un vídeo que ven “la vida tranquil·la i sense estrés” que ofereix Roquetes per teletreballar.

El regidor de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, ha presentat aquest dimarts al migdia el vídeo “Des de Roquetes estàs connectat al món”, que té l’objectiu de promocionar Roquetes com a un municipi idoni per gaudir “d’una vida més tranquil·la en un entorn més rural però alhora dotat de tots els serveis necessaris per treballar de forma telemàtica”.

El vídeo destaca els trets més característics de Roquetes, com poden ser l’Observatori de l’Ebre, el parc natural dels Ports, el comerç local de proximitat i tots els serveis dels quals disposa una ciutat de 8.000 habitants que “res tenen a envejar als que podem trobar a una gran ciutat”.

El vídeo, de 3 minuts de durada, explica la història d’una mare de família, la Montse, que al seu dia va fer el pas de deixar la capital per una vida més tranquil·la on pot seguir treballant a la seva empresa de pàgines web gràcies a la bona connectivitat que disposa el territori.

Ivan Garcia ha destacat que “Roquetes té un terme municipal sense problemes de connectivitat on es pot treballar en qualsevol punt sense problemes d¡accés a internet. A més disposem de bons equipaments sanitaris, educatius, esportius, culturals i científics com l’Observatori de l’Ebre. A més som capital del parc natural dels Ports amb la seva seu a l’antic escorxador municipal”.

L’empresa Gisela Bosch-Dinamització Local, especialitzada en consultoria, assessorament i gestió de la sostenibilitat en els àmbits del patrimoni natural i cultural, el desenvolupament local i el turisme, ha col·laborat en la co-producció del vídeo que ha estat realitzat pel roquetenc Jordi Allepuz, professional de la imatge a l’Ebre.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.