El ciclista de 70 anys edat que va caure dissabte a la tarda a les escales del parc del Garbí de la Ràpita ha mort a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

De moment es desconeixen les causes de l’accident i la identitat de l’home però se sap que era veí de la Ràpita. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va activar dues ambulàncies però finalment, a causa de la gravetat de les ferides que l’home es va fer al cap, va ser traslladat en un helicòpter medicalitzat en estat crític a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.