L’empresa pública Amposta Serveis Municipals ha guanyat 26.000 euros en els primers vuit mesos de funcionament, segons ha informat l’Ajuntament. Actualment, la societat té una plantilla de 28 treballadors que s’encarreguen de la neteja de 37 edificis municipals. Segons l’alcalde ampostí, Adam Tomàs, les xifres posen de relleu que la seva posada en marxa ha permès “millorar el servei” així com “l’eficiència” en la gestió dels recursos.

Durant els pròxims mesos, l’empresa municipal té previst ampliar el servei amb la neteja de dos nous edificis -el Sindicat i el nou pavelló d’esports, fet que suposarà la contractació de quatre persones més. Anualment, es preveu que es destinaran unes 54.000 hores de feina a la neteja a edificis municipals.

D’altra banda, Amposta Serveis Municipals preveu assumir els pròxims mesos la gestió de la piscina municipal.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.