La secció segona de l’Audiència Provincial de Tarragona jutja aquest dimarts tres veïns de Tortosa acusats d’un delicte contra la salut pública en la seva modalitat de substàncies que causen greu dany a la salut. Segons el fiscal, els acusats es dedicaven a la venda de cocaïna i heroïna en el domicili d’un d’ells, ubicat al nucli antic de la capital del Baix Ebre. En l’entrada i registre d’aquest habitatge, es van trobar set paperines d’heroïna, així com diners procedents de la venda d’estupefaents. El fiscal demana 4 anys de presó per a cadascun d’ells.

El 17 de març de 2016, els Mossos d’Esquadra i la Policia local de Tortosa, en un operatiu conjunt, van detenir en un domicili del nucli antic dues dones de 27 i 50 anys i un home de 20 anys, tots tres de nacionalitat espanyola i veïns de Tortosa, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Les investigacions van iniciar-se arran de diverses informacions rebudes que apuntaven que en un domicili es produïa un constant anar i venir de persones, les quals després de contactar amb els habitants de l’immoble, marxaven ràpidament del lloc. Després d’establir un operatiu de vigilància dels accessos al domicili, els agents van poder contrastar la informació rebuda. També es va realitzar l’escorcoll de diverses persones després de la seva visita al domicili, i se’ls va trobar droga al damunt.

La investigació va finalitzar amb l’entrada policial al domicili on es van comissar les 7 paperines d’heroïna preparades per la seva venda, així com 450 euros en efectiu i diversos telèfons mòbils i tauletes tàctils presumptament producte d’aquesta activitat delictiva.

Els detinguts, que aquest dimarts es jutjaran, tenen tots tres antecedents pel mateix tipus de delicte.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.