Un motorista de 46 anys ha mort aquest divendres a la nit en un sinistre a l’AP-7, al punt quilomètric 340, a Ulldecona en sentit nord. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 23.03 hores.

Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït una col·lisió posterior entre una motocicleta i un turisme. Com a conseqüència de l’accident, el motorista, R. S. L, de 46 anys d’edat i veí de Lleida, ha mort.

Arran de la incidència, s’han activat set patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). A l’autopista hi ha hagut afectació viària fins a dos quarts de cinc de la matinada de disssabte, quan la circulació ha quedat totalment normalitzada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.