La cançó Tik Tok Summer és un projecte col·laboratiu de Pepet i marieta i 18 tik tokers amb un repte: vestir un mashup (remescla) reggae pop de hits d’estiu amb entitat pròpia alhora que inicien una campanya per xarxes conjunta “per guanyar totes de totes”. La campanya ha començat aquest divendres amb el vídeo realitzat a partir d’aportacions de tiktokers de renom, alguns amb més de 2,5 milions de followers.

“Però la història no és un mer videoclip, durant les properes setmanes realitzaran diverses accions conjuntes per a donar a conèixer l’univers que amaga la xarxa social de moda i demostrar que, a Internet com a la vida real, la unió fa la força”, explica Josep Bordes, cantant de Pepet i Marieta.

Els joves que han participat en aquest projecte són @by.titti @elvir_aljicevic @mariaa.gmzz @sara_hb02 @itssaretabelfer @regisalvado @miquel_0507 @martavirodriguez @martahalypin @laaferaal @niga_isaac @irene.blueeyes @galeta @ele_knosa24 @klerdekler @ariguapuras.ly @andychercha i @alexa_19_

Una remescla amb entitat pròpia

Quan al pla estrictament musical, a Tik Tok Summer Pepet i marieta construeixen una història pròpia amb trossets de Shape of You d’Ed Sheeran, Tusa de Karol G i Nicki Minaj, Yummy de Justin Bieber, Monkey Dance de Tones & I, Lazy Song de Bruno Mars, Stay Homa de Stay Homas, Memories de Maroon 5, No woman no cry de Bob Marley, Macarena de Los del Río, A Message To You de The Specials i Poliamor dels mateixos Pepet i marieta.

La cançó ha estat enregistrada sota la producció musical de Mario Coloma i el mateix Bordes. La  mescla i masterització han anat a càrrec d’Òscar Delgado. El clip i el disseny de tot el projecte corre a càrrec de Kreative Offensive.

 

Podeu seguir totes les accions de la campanya a:

Tik tok https://vm.tiktok.com/JRmqxJP/
Instagram https://instagram.com/pepetimarieta
Facebook https://facebook.com/pepetimarieta
Twitter https://twitter.com/pepetimarieta

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.