Deltebre i Riumar disposaran de cinc nous agents de la policia local amb l’objectiu de reforçar la seguretat ciutadana durant el període estiuenc i efectuar els controls necessaris per evitar la propagació de la pandèmia de la COVID-19.

En el cas de Riumar, per facilitar l’accés a les platges, i apropar els cossos de seguretat a la ciutadania, la patrulla es desplaçarà amb bicicleta, una pràctica que es realitza des de fa tres estius. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “la temporada d’estiu, conjuntament amb l’actual context, ens obliga a augmentar la presència policial al nucli de Riumar i al municipi de Deltebre per tal de reforçar la seguretat ciutadana i, al mateix temps, donar resposta a les necessitats del servei que es generen durant l’estiu”.

Aquest divendres al matí s’ha realitzat la presentació dels cinc agents, els quals han pres possessió del càrrec i a partir d’aquest dissabte ja s’incorporaran als torns de la policia local per vetllar per la seguretat de la ciutadania.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.