El cadàver que va aparèixer l’11 de juny al riu Ebre, a l’altura d’Amposta, correspon a Lugeen, la jove de 14 anys que va desaparèixer a Tortosa el 21 de gener. La prova d’ADN encarregada pels Mossos d’Esquadra en el marc de la investigació oberta ha confirmat aquesta identitat.

Tot i que la Policia de la Generalitat tenia indicis que podia tractar-se d’aquesta persona no ha estat fins la recepció de la prova científica que ha determinat la identitat i ho ha comunicat als familiars que n’havien denunciat la desaparició al mes de gener. El Jutjat de Tortosa iniciarà ara els tràmits per declarar la defunció de la desapareguda.

Els Mossos d’Esquadra han tancat la investigació un cop les diverses proves obtingudes apunten que la jove es va traure la vida.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.