El conflicte polític en el si del PDeCAT i de l’espai de confluència entre la formació postconvergent i la Crida és el principal tema de la portada de l’edició en paper del setmanari L’EBRE. Figures com el Delegat del Govern, Xavier Pallarès, o la diputada Mònica Sales han sortit de l’estel·la de Ferran Bel, mà dreta de Bonvehí a l’executiva del partit, i han apostat per fer el pas cap a Junts i dissoldre la formació. En canvi, alcaldies com Meritxell Roigé i Luís Soler han fet costat a la direcció, que majoritàriament vol mantenir la identitat del partit i fer una coalició electoral amb La Crida.

La imatge de portada és exclusiva, està presa este dijous i és per a l’inici de les obres de la futura planta de Florette al Catalunya Sud, entre Tortosa i L’Aldea.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.