L’Ajuntament de Camarles ha iniciat una campanya destinada a la promoció del comerç local. Amb aquesta iniciativa es pretén conscienciar la població de la importància de consumir i comprar dins del poble per reactivar l’economia del municipi.

Durant la crisi sanitària molts establiments de Camarles i Lligallos van haver de tancar les portes uns mesos i per tant no van tenir ingressos econòmics.

Amb l’eslògan “T’imagines Camarles i Lligallos sense botigues? Ho tenim tot a casa! Guanyem tots! Pensem-hi!”, l’Ajuntament de Camarles vol ajudar el comerç local perquè “ara més que mai, els comerciants locals ens necessiten”

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.