Una persona ha resultat ferida lleu en un accident de trànsit al nucli rurbà de Tortosa en el que s’han vist implicats dos vehicles que han topat. El sinistre s’ha produït aquest dijous al voltant de la una de la matinada a l’encreuament dels carrers Vergés Paulí i Ronda dels Docs, al barri del Temple.  Un dels vehicles s’incorporava des de Vergés Paulí a Ronda dels Docs en sentit nord mentre que l’altre circulava per aquesta via en direcció sud.

Al lloc dels fets s’hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies del SEM i efectius de la Policia Local, que han tallat els dos carrers durant una hora. Els bombers han hagut de treure el conductor d’un dels vehicles, ferit lleu, ja que no podia sortir pel seu propi peu.

Aquest encreuament situat al costat de la vies del tren és bastant perillós, segons expliquen veïns de la zona, per l’escassa visibilitat que tenen els conductors que s’incorporen des de Vergés Paulí a Roda dels Docs en direcció nord, tot i que hi ha col·locat un espill. Les topades entre vehicles en aquest punt són freqüents, apunten.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.