L’empresa centenària d’El Perelló Mel Muria (www.mielmuria.com) ha rebut el segell Comerç de Confiança per part de la Cambra de Comerç de Tortosa, per fer front als nous requeriments comercials durant la desescalada i la fase post Covid-19.

La setmana pasada, Francesc Minguell, gerent de l’entitat empresarial tortosina, va fer entrega del reconeixement a Rafel Muria, president de Mel Muria.

El segell Comerç de Confiança acredita que l’establiment comercial ha elaborat, amb els ajustaments exigits pel seu sector d’activitat, un protocol i guia de bones pràctiques conforme amb el Protocol i Guia de Bones Pràctiques dirigides a l’Activitat Comercial a Establiments Físics i no Sedentaris, publicat per la Secretaria d’Estat de Comerç del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, i que han sigut validades i aprovades pel Ministeri de Sanitat.

Els avantatges d’aquest distintiu per a l’empresa son:

  • Disposar d’una acreditació reconeguda que permet reforçar la relació comercial i de confiança amb els clients
  • Garantir la imatge de negoci adaptat als nous requeriments comercials durant la desescalada i l’etapa post Covid-19
  • Visualitzar que l’establiment adherit vetlla per la seguretat, salut i prevenció tant dels treballadors com dels clients

Les instal·lacions de Mel Muria compleixen totes les mesures establertes per tal d’acollir a turistes a Muria Centre d’Interpretació Apícola al qual, de moment, no més s’hi pot accedir amb cita prèvia.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.