La regidoria de Tradicions de l’ajuntament de l’Aldea ha realitzat aquest mateix dijous 25 de juny , i a la Finca de Ravanals, una plantada de l’arròs totalment atípica . A causa del COVID-19, s’ha realitzat, sense anunci previ i sense públic, la plantada de l’arròs amb la colla de plantadors que la realitzen tots els anys. D’aquesta forma a més d’evitar actes multitudinaris tenint en compte sempre la seguretat i la salut dels aldeans i aldeanes, la regidoria de Tradicions tindrà preparat el camp d’arròs per a la possible celebració festa de la Sega, si les restriccions per la pandèmia ens ho permeten.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.