El Museu de la Mar de l’Ebre presenta aquesta estiu (del 3 de juliol al 30 d’agost) l’exposició ‘Onye obia: l’home vermell a l’Àfrica’, que explica a través de l’art les relacions entre europeus i africans a través del mar.

L’exposició aprofundeix en les repercussions que van tenir els occidentals dins del món material i artístic del continent africà. Amb la presentació de diferents obres artístiques de pobles que toquen al mar o a vies fluvials vol mostrar la cultura d’aquelles ètnies, tant les que van sofrir la colonització europea amb duresa, com aquelles que no es van veure gaire afectades.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.