Nomen Foods ha viscut “un autèntic tsunami” durant les últimes setmanes a conseqüència de la pandèmia del coronavirus, segons explica l’empresa arrossera. “Mentre es disparava la demanda d’arròs per part de la distribució, es desplomava la demanda dels restauradors”, apunta. Equilibris als quals l’empresa ha fet front gràcies a diversos factors, entre els quals el CEO de Nomen Foods, Enric Batlle, destaca “el compromís de la plantilla, que es va bolcar per donar resposta a una demanda de la distribució superior a el 250% perquè va entendre la intranquil·litat que podia provocar als consumidors veure els lineals de supermercats buits d’aliments”.
D’altra banda, Nomen Foods ha arribat a un acord amb Aenor per a la certificació dels protocols de gestió davant de la Covid-19 que la companyia ha implantat. Aquesta certificació forma part del pla que l’empresa arrossera ha dissenyat per oferir “la màxima garantia de seguretat alimentària i higiene dels seus productes”, així com la protecció de la salut i seguretat dels seus treballadors.
L’auditoria consistirà en la revisió dels protocols i processos que ha implementat l’empresa en aspectes com la gestió de riscos, mesures de caràcter organitzatiu, mesures de protecció personal, plans de neteja i desinfecció, així com la formació i comunicació desenvolupada.
Amb aquesta iniciativa, Nomen Foods preveu posar en valor les més de 70 mesures que ja ha implantat l’empresa en els últims mesos en benefici de tots els seus grups d’interès: empleats, proveïdors, accionistes, consumidors i la societat en general.
El grup d’alimentació Nomen Foods, produeix i comercialitza els productes de les marques Nomen, Bayo i Segadors de Delta, a més dels negocis de granels per a indústria i exportació. Nomen és la principal marca de Grup i va dirigida al mercat de gran consum. A més d’una gran varietat d’arrossos, disposa de purés, sèmoles, farines, begudes d’arròs, pa ratllat i plats preparats, entre altres. Bayo, amb 40 anys d’història, s’adreça al canal Horeca i és una línia de productes per als professionals de l’hostaleria i la restauració. L’any 2009, l’empresa va llançar la marca Segadors de Delta per agrupar les varietats rodó i bomba que es cultiven al Parc Natural de Delta de l’Ebre.
Nomen Foods disposa d’una moderna planta de producció a Deltebre al costat del Parc Natural de Delta de l’Ebre