Un dels atractius turístics del Baix Ebre, les Coves de Benifallet, està ultimant els preparatius per obrir les portes este cap de setmana. L’entrada queda reduïda a 15 persones, els assistents han de venir en mascareta i només s’accepta pagament amb targeta. Unes mesures que permeten gaudir encara més de l’experiència de les coves.

Les Coves Meravelles de Benifallet obriran dissabte vinent al públic després de tancar portes el 14 de març passat a causa de la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19. L’espai turístic reemprendrà la seva activitat amb un seguit de mesures de seguretat tant per als visitants com per al personal de turisme.

Així, els grups s’han reduït a quinze persones per entrada, s’ha variat el recorregut per mantenir la distància de seguretat durant la visita i s’ha fixat un horari per a les entrades, ja que fins ara aquestes es realitzaven d’acord amb l’arribada dels visitants. Aquests horaris són els següents: matins, entrades a les 10 hores, 10.50 hores, 11.40 hores, 12.10 hores i 13 hores, i tardes, a les 16.00 hores, 16.50 hores, 17.40 hores, 18.10 hores i 19.00 hores. Per aquest motiu, durant aquest mes de juny caldrà reservar l’entrada prèviament, trucant a telèfon 977 26 78 00 o enviant un correu electrònic a [email protected] El pagament a les Coves només s’acceptarà amb targeta.

Entre altres mesures, a l’espai de les Coves caldrà dur mascareta, d’acord amb l’Ordre SND/422/2020, de 19 de maig, i seguir en tot moment les indicacions de les guies. Entre altres aspectes, pel que fa a mesures de protecció i seguretat, s’ha previst la dotació d’EPIS al personal laboral i s’ha col·locat una mampara de protecció a la recepció. A més, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic en diferents punts de la visita.

Pel que fa al Llagut Benifallet i al Punt d’Atenció Turística, està previst que reprenguin la seva activitat el proper 1 de juliol.

A més, recentment la Diputació de Tarragona ha reordenat l’espai d’aparcament, millora que se suma al canvi d’il·luminació de les Coves de les Meravelles i del Dos que es va realitzar l’any passat.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.